Mijn favorieten

Wat houdt Huis-Online.com in.

Wilt u uw huis prominent op Funda, de kwaliteit van een NVM Makelaar en zelf actief betrokken zijn bij het verkoopproces van uw woning, dan is HUIS-ONLINE voor u een goede keuze.
­
Waarom uw huis verkopen met Huis-online
Regionale NVM Makelaar.
U krijgt uw eigen verkoop makelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis. U bespreekt met uw makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo start u met een helder plan van aanpak.
­
Zelf actief betrokken
U houdt de touwtjes zelf in handen bij het verkopen van uw woning. In uw persoonlijke online omgeving maakt u uw woningpresentatie en plant u bezichtigingen in.
­
Prominent uw huis op Funda
Uw woning wordt prominent op Funda geplaatst. Met uw huis op Funda bereikt u 95% van de woningzoekers. Daarnaast informeren wij alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Alle NVM makelaars in uw regio. Zo weet echt iedere woningzoeker dat uw huis te koop staat.
­
De bezichtiging
Kopers worden door u rondgeleid. U weet goed wat de positieve punten zijn van uw huis. Schroom niet ook de verbeterpunten van uw huis te noemen. U plant een bezichtiging wanneer het u en de potentiële koper uitkomt. Of dat nou overdag, 's avonds of in het weekend is.
­
Uw huis verkopen:
Alles kan al voor  € 1.200,-- inclusief btw (vraag naar de voorwaarden).
Door uw actieve rol bij het verkopen van uw huis bespaart u bezichtigingen en dergelijke door een makelaar uit. Omdat het verkoopproces zelf doet, kunnen wij onze diensten aanbieden voor een tarief vanaf € 1.200,-- inclusief btw voor het eerste jaar. Het tweede jaar is eenvoudig te verlengen met € 500,-- inclusief btw. Mocht u toch een full-service makelaar willen inschakelen dan kunt u eenvoudige uw pakket uitbreiden.