Mijn favorieten

In 4 stappen uw huis verkopen

Uw huis verkopen met Huis-Online.com: 
Alles vanaf  € 1.200,-- inclusief btw.
Door uw eigen actieve rol bij het verkopen van uw huis bespaart u geld. Omdat u het verkoopproces zelf doet, kunnen wij onze diensten aanbieden voor een tarief vanaf € 1.200,-- inclusief btw. Het tweede en daarop volgende jaar is eenvoudig te verlengen met telkens € 500,-- inclusief btw per jaar. Wilt u toch gebruik maken van de diensten van de makelaar? Dan is het mogelijk uw pakket uit te breiden tot de full-service.

Stap1
Woningopname en presentatie
Uw woning verkopen begint met een woningopname door onze  (KRMT) makelaar. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs. U ontvangt een uitgebreid opnamerapport met de waardebepaling en belangrijkste kenmerken van uw woning. U maakt zelf foto's en de aanbiedingstekst van uw huis. Deze plaatst u gemakkelijk op de site in uw persoonlijke online omgeving op www.huis-online.com.
 
Stap 2
Verkoopstrategie en publicatie
Uw (KRMT) NVM Makelaar bespreekt met u de woningpresentatie, verkoopverwachtingen, vraagprijsstrategie en de inzet van promotiemiddelen om uw huis te verkopen. Uw huis wordt hierna prominent op Funda gepresenteerd en onder de aandacht gebracht door inzet van 'Te koop' bord, NVM zoekersbestand, digitale woningbrochure en sociale media. Het verkopen van uw huis gaat echt van start!
 
Stap 3
Biedingen en bezichtigingen
Een geïnteresseerde vraagt een bezichtiging aan. Wij verifiëren de oprechte belangstelling en controleren de gewenste voorkeursdata. Vervolgens stellen wij u op de hoogte van de belangstelling. U plant de bezichtiging in wanneer het u en de geïnteresseerde uitkomt. Brengt de geïnteresseerde een bod uit? Dan gaat uw persoonlijke (KRMT) NVM Makelaar namens u aan de slag met de onderhandelingen.
 
Stap 4
Uw huis verkocht!
Na een succesvolle onderhandeling over uw huis is er overeenstemming bereikt over prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden. Uw Makelaar stelt zorgvuldig de koopovereenkomst op. Zo worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Nadat de ontbindende voorwaarden financiering verlopen zijn is uw huis definitief verkocht.